2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Ma már a tv is dizájnelem...

Következő

Kifinomult és higiénikus...

Újítsa fel otthonát

Ahhoz, hogy otthonát a legmodernebb lakberendezési termékekkel újjítsa fel, bemutatjuk az idei nyári szezon három legdivatosabb stílusjegyét.

 

Romantikus vintage

Igazi romantikus lelkű hölgyeknek ajánljuk a vintage stílust, akik szeretik körülvenni magukat olyan tárgyakkal, amelyeknek történetük, lelkük van, és szinte mesélni tudnak. Ennek a stílusnak elmaradhatatlan elemei a puha anyagok, fodrok, virágok és masnik. Pasztell árnyalataival, nőies, romantikus megjelenésével igazi álomvilágba repít!

 

Ha ilyen enteriőrt szeretne otthonába, a falakra válasszon pasztellszínű, vagy virágmintás tapétát, azonban az utóbbival csak óvatosan! Ha nagyon hangsúlyos a minta, akkor inkább csak egy kiemelt falon érdemes alkalmazni. A padlón világos színű laminált padló mutat a legjobban, amely akár kopott hatású is lehet. Mindehhez szépen illeszkednek a régi, megmentett bútorok, amelyeket egy kis festékkel könnyen felújíthat.

 

A stílus megteremtéséhez nagyon fontosak a puha textilek, ezekből használjon minél többet. Válasszon puha, süppedős szőnyeget, varrasson sok-sok díszpárnát, ágytakarót, és a bútorok között is legyen minél több kárpitos darab. A függönyök lágyan omoljanak a földre, sok fodorral, masnival, és gazdag redőzéssel.

 

Egzotikus etno

A kalandvágyó természetű, távoli tájak egzotikus világát kedvelő nők személyiségéhez remekül passzol az etno stílus. Ők ugyanis szívesen veszik körül magukat utazásaik során szerezett emlékekkel, tárgyakkal, és rendszerint vonzódnak a természetes, natúr, és natúr hatású anyagokhoz.

 

Amennyiben ilyen stílusra vágyik, egy hangsúlyos falra válasszon feltűnő mintázatú tapétát, például cementlapos mintával, amely most igazán divatos. Egy másik falra – kiegészítő színként – akár fekete is kerülhet, igazán karakteres lesz tőle a helyiség. A padlóra világos színű laminált padlót érdemes választani. Amennyiben a nappaliba, az étkezőbe kerül, akkor figyelni kell a megfelelően magas kopásállóságra is. A bútorok kiválasztásánál a természetes anyagú darabokat részesítse előnyben.

 

A kiegészítők is fontosak az összhatás érdekében, egy-egy különleges lámpával, dekorációs elemmel könnyen fel lehet dobni az összképet. A textileken is sok múlik: válasszon természetes hatású, rövid szálú szőnyeget, valamint természetes árnyalatokban játszó, egyszínű, lágyan omló függönyöket  

 

Modern trópusi hangulat

A most futó egyik legnagyobb trend a trópusi hangulat megteremtése, amellyel igazán extravagáns miliőt teremthetünk otthonunkba. Ezt leginkább olyan modern, nagyvárosi nőknek ajánljuk, akik nemcsak figyelemmel követik, hanem diktálják is a trendeket, és szeretik, ha ezt otthonuk is tükrözi.  

 

Aki  ilyen hangulatra vágyik, borítsa trópusi levelekkel és papagájokkal díszített tapétával a helyiség leghangsúlyosabb falát, amelyhez glamour stílusú, fényes laminált padlót párosítson. Bútorok terén nagyon divatos az ötvenes-hatvanas évek formáinak újrafelfedezése, az ilyen stílusú bútorok bátran beilleszthetők ebbe a stílusba. Kiegészítők terén a fényes, csillogó darabokat ajánlunk, például flitteres párnát, réz- vagy épp aranyszínben pompázó lámpát, dekorációs tárgyakat.

 

A szoba meghatározó eleme lehet egy egyszínű, hosszú szálú, süppedős szőnyeg, valamint a függönynek is kiemelt szerepe van: válassza a szoba színeihez illő árnyalatokban, a sötétítőt pedig akár kétféle anyagból is megvarrathatja, az alján bordűrözve, így igazán elegáns lesz. A függönyhöz válasszon mutatós függönyelkötőt, valamint arra is figyeljen, hogy a karnis  stílusa illeszkedjen a koncepcióba.

 

Utánajártunk: Ha megtetszett valamelyik stílus, és szeretné a legújabb trendek alapján berendezni otthonát, az összes terméket megtalálhatja a Diego áruházakban. (http://www.diego.hu/aruhazak)

Otthonából is tájékozódhat a választékról, a mintákról és az árakról.

tapéta: http://www.diego.hu/tapeta

laminált padlóhttp://www.diego.hu/laminalt-padlo

szőnyeg:  http://www.diego.hu/szonyeg

függöny: http://www.diego.hu/fuggony

karnis: http://www.diego.hu/karnis  

 

Előző

Ma már a tv is dizájnelem...

Következő

Kifinomult és higiénikus...

Kövess minket!