2020. Október 27. | Szabina
Előző

Öltöztesse otthonát színekbe...

Következő

Újítsa fel otthonát...

Ma már a tv is dizájnelem

Nagyon sok időt töltünk a nappalinkban, ezért különösen fontos, hogy berendezése harmonikus és kényelmes legyen. Arról, hogyan lehet a tévé is dizájnelem Csorba Anita tértervezőt kérdeztük meg.

 

„Egy-egy nappali kialakításakor az ülőgarnitúra, lakástextíliák, a falszín vagy akár a világítás kiválasztása mellett, mára már az elektronikai berendezések is fontos részét képezik a dizájnnak” – kezdte Csorba Anita tértervező. „A lakás lehet modern, eklektikus vagy klasszikus, a minimál stílusú készülékek mindegyikbe beleilleszthetők, és harmonikus végeredményt alkotnak. Az elektronikai berendezések kialakításakor ma már a praktikum és az esztétikum kéz a kézben jár. Így mindkét szempontból szuper például, ha a kábelek eltüntetésére is gondolnak a tervezők” tette hozzá az enteriőr stylist.

 

Példának a Bravia megalkotóit hozta fel, akiket a 2016-os modellek megalkotásában az inspirált, hogy még inkább illeszkedjenek otthonunkba, amellett, hogy kikapcsolódást nyújtsanak, dizájnelemként is funkcionáljanak.  A régi, nagyméretű televízió már a múlté, a legújabb trendszetter minimál stílusú készülékei tökéletes kiegészítői környezetüknek.

 

„Az új BRAVIA 2016-os modellek modern, a „A Nappali egy Szelete” dizájnt követő, kifinomult eszközei tökéletesen illeszkednek bárki otthonába, legyen az egy eldugott kis faház vagy egy modern lakosztály a város szívében. Az XD93/XD94 modellek ultra vékony paneljén végighúzódó pezsgőarany vonalnak köszönhetően még karcsúbbnak tűnik a készülék: olyan dísze lehet otthonunknak akár egy festmény, ezért vétek lenne szekrénybe vagy egy panel mögé elrejteni. Ezt a stílust követi az XD85 modell is, amelynek alumínium keretén egy krómezüst vonal fut körbe. A tökéletesen kivitelezett hátsó nyílásoknak és fali konzolnak köszönhetően a modellek a falra szerelve, azzal szinte egybeolvadnak, képként hatnak”.– fejezte be Csorba Anita

Előző

Öltöztesse otthonát színekbe...

Következő

Újítsa fel otthonát...

Kövess minket!