Adele-C dizájn

Adele Cassina jó ízlését és tehetségét apjától, az olasz dizájn egyik emblemetikus alakjától, Cesare Cassinától örökölte.

Cesare volt a vezetője annak a felvilágosult vállalkozói csoportnak, akik lángra lobbantották az olasz csodát a dizájn bútorok területén. Az Adele-C kollekció magába foglalja a professzionális tervezők munkáit, termékeik - kanapék, fotelek, könyvespolc, bútor kiegészítők - jelen vannak a mindennapi életben.

Az Adela-C márka alatt olyan termékek kerülnek ki, amelyek messze túllépnek a trendeken, a bútorok kifinomultak, a diszkrét elegancia nagykövetei. Az Adele-C vonal úgy ötvözi a minőségi kivitelezést, a legújabb technológiát és a jelenlegi trendeket, hogy közben minden egyes darab különleges és egyedi.

Nézzük például a kollekció egyik gyönyörű kanapéját, amely több mint két méter hosszú, a lágy vonalak és a hullámos kialakítás teszi kecsessé, eleganciáját fokozza a szuper divatos kék-ibolya szín. Vagy például a fényes és kontrasztos huzatú fotelját, amely átértelmezi a dijázn világát.