2020. Október 20. | Vendel
Előző

Berkes Olivér x BSW – Nem volt szép...

Következő

Deftones. Ohms...

Tolvaj Reni – Angyal

Fülbemászó, angyali dallal tért vissza Tolvai Reni. A csodálatos hangú énekesnő legújabb szerzeménye egy szerelmi háromszög vívódásait mutatja be, ahol a nő nem tud választani két férfi között. Mindkettőben mást szeret és azt érzi, egyiket sem tudja elengedni.

 

„Több barátom és köztük jómagam is kerültem már ilyen helyzetbe, amikor tinédzser voltam” – árulta el Reni. „Tudom, hogy sokan küzdenek hasonló helyzettel, így ez a dal most nekik szól.”

 

„Egy kedves rajongóm írta egyszer, hogy ahányszor meglát, mindig Jessica Rabbit jut az eszébe rólam a „Roger nyúl a pácban” című filmből. Így úgy döntöttem, a klip koncepcióját is Jessica fiktív előadói szerepe köré építem, akit amúgy imádok, mind a nőiességét, mind a mozgását egyaránt” - mesélte az énekesnő. Az ikonikus ruha másolatát Kiss Márk stylist készítette, amiben Reni csodálatosabban tündököl, mint valaha!

 

A klipben persze két férfi szereplő is feltűnik – az egyik a nézőtérről, míg másik titokban az ajtóból figyeli az előadást.

 

Mesteri csapat dolgozott össze az újdonságon: a rádióbarát, könnyen megjegyezhető alapot Szabó Zé készítette, a szöveget Tabár István írta, míg a produceri munkákat a fiatal feltörekvő tehetség, Fehér Holló látta el.

 

Video klipp ITT   

Előző

Berkes Olivér x BSW – Nem volt szép...

Következő

Deftones. Ohms...

Kövess minket!