Szolnoki Péter: Szeretni nem bonyolult

Szolnoki Péter

Szolnoki Péter egy újabb dallal készült. Ezúttal egy fiatal tehetséggel, Gaál Zsófival énekel romantikus duettet.

 

– Zenészként és énektanárként számomra mindig fontos volt a tehetségek felkarolása és támogatása. Próbálom továbbadni azt a sok jót és bizalmat, amit én kaptam pályám elején az idősebb kollégáimtól. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutathassak egy nagyon tehetséges, sokoldalú fiatal énekes-színésznőt, Gaál Zsófit, aki már nem teljesen ismeretlen a közönség számára, és aki megtisztelt azzal, hogy duettet énekelt velem. A Szeretni nem bonyolult című Duba Gáborral közösen írt dalunkból, családtagjaink főszereplésével és egy rendkívül profi stáb vezényletével varázslatos klipet forgattunk a Festetics-kastélyban"  részletezte Szolnoki Péter, aki Gaál Zsófiát kérte fel a közös szerzemény megvalósítására:

 

– Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy az egyik legkiválóbb zenésszel, Szolnoki Péterrel elkészülhetett a közös duettünk, ami nemcsak azért jelent nagyon sokat, mert gyermekkorom egyik legmeghatározóbb énekesével dolgozhattam együtt, hanem, mert a klipben szereplők rendkívül fontos személyek számomra/számunkra. A mai világban, ahol sok nehézséggel és komoly problémákkal szembesülünk nap mint nap, sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szeretet, az odafigyelés, a támogatás, az empátia, a megbecsülés, az önzetlenség mennyire szükségszerűek és fontosak az életben, melyek jelentősen megkönnyítik, és szebbé tehetik mindennapjainkat – mondta Gaál Zsófi.

 

A dal szövegét Duba Gábor írta, akivel már régóta együttműködik Szolnoki Peti, és hoznak létre közösen jobbnál jobb szerzeményeket:

– Egyre bonyolultabb, összetettebb a világ, de elsősorban azért, mert mi azzá tesszük. Pedig az általános értékek - amelyek segítenek eligazodni, segítenek normális emberi módon élni - több ezer éve nem változtak. Bármennyire is felgyorsult körülöttünk minden, ha figyelünk egymásra, ha megértőek, elfogadóak vagyunk, ha engedjük, hogy a szívünk vezessen minket, akkor megtaláljuk a helyünket. Mert lehet, hogy a körülöttünk lévő világot összetettnek, olykor viharosnak érezzük, de szeretni igazán nem bonyolult.”

 

 

A klip megtekinthető ITT