2022. Május 19. | Ivó, Milán
Előző

A zene éjszakája...

Következő

Berkes Olivér – Az igazi életem...

Rob Thomas – Something About Christmas Time

Rob Thomas gyerekként mindig úgy gondolta, hogy december 26-a az év legszomorúbb napja. Az ünnepi időszak örömet hozott az időnként viharos otthoni élet közepette, és az évek során ez a karácsony iránti szeretet mindenben felszínre tört, a Mikulásnak öltözött koncertelőadásoktól kezdve a vidám csodavilágig, amelyet ő és felesége, Marisol minden évben létrehoznak a New York-i Westchester-i otthonukban.

 

Így nem meglepő, hogy minden decemberben, amikor a Matchbox Twenty frontembere a zongoránál ül, és ünnepi kedvencekkel ad szerenádot szeretteinek, azt kívánja, bárcsak karácsonyi albumot készítene. „ De mire eljön a karácsony, már túl késő!” – nyilatkozta egy interjúban Rob.

 

A 10 számot tartalmazó kiadványon az új dalok mellett olyan feldolgozások is helyet kaptak, mint Ray Charles-tól a That Spirit of Christma” és Bryan Adams-től a Christmas Tim, továbbá Ingrid Michaelson énekes-dalszövegíróval és BeBe Winans gospel- R&B énekessel közös csodálatos duettek is felcsendülnek a kiadványon.

 

„A feldolgozások olyan dalok, amelyeken együtt nőttem fel. Arról szólt, hogy egy olyan évszakot vegyünk alapul, ami jelent nekem valamit, és egy olyan karácsonyi lemezt készítsünk, amiben benne van a DNS-em. Azt akartam, hogy ugyanúgy kötődjek ezekhez a dalokhoz, mint bármelyik másik lemezemhez, amit kiadok, ahelyett, hogy csak egy karácsonyi dalgyűjteményt adnék ki.”- mondta az új kiadvány kapcsán a zenész.

 

A rekkiden olyan vendégek szerepelnek, mint Brad Paisley, Bebe Winans és a tavaly megjelent Abby Anderson duett.

 

 

Előző

A zene éjszakája...

Következő

Berkes Olivér – Az igazi életem...

Kövess minket!