2021. Április 12. | Gyula

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

Nyári Károly

Nyári Károly énekes-zongorista minden év decemberében megtartott karácsonyi koncertje az elmúlt 15 alatt az ünnepi időszak kiemelt zenei és társasági eseményévé vált. A nagysikerű teltházas koncerteknek Budapest olyan kiemelt koncerthelyszínei adtak otthont mint az Erkel Színház,  a Müpa vagy a Budapest Kongresszusi Központ.

 

Az előadásokon vendégművészként világhírű Kossuth- és Liszt-díjas előadóművészek léptek fel, akik épp úgy, mint Nyári Károly minden alkalommal elvarázsolták a közönséget. A koncertek állandó közreműködői a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, melynek tagjai hazánk zenei életének kiemelkedő művészei.

 

A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly ezúttal nem a koncertteremben találkozik a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában.

 

A művész egyik legsikeresebb, 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele két részben – 2020. december 23-án 23:35-kor és 2020. december 24-én 22:55 órakor – lesz látható a Duna TV műsorán, majd megismétlik a koncertet, immár teljes egészében a Duna World csatornán – 2020. december 25-én 21:35-kor –, így a közönség világszerte élvezheti az egyedülálló ünnepi koncertet.

 

A zene most mindannyiunk számára különösen fontos, hiszen összeköt azokkal a szeretteinkkel, akikkel nem ünnepelhetünk együtt. A koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, valamint az előadó pályáját meghatározó legszebb művek és saját slágerei hangzanak el különleges szimfonikus hangszerelésben.

 

Meghívott sztárvendégek: Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja, Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze, valamint a művész lányai, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők.

Közreműködők: Charles Music Kamarazenekar, Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Dinyés Dániel vezényletével. A koncert látványtervezője: Varró Zoltán.


Nyári Károly - My Way megnézhető:     ITT

 

Kövess minket!