Nessa Barrett: Bang Bang!

A mindössze 20 éves popcsillag, Nessa Barrett szabadjára engedi új, felszabadítóan merész dalát, „BANG BANG!” címmel. A pörgős ritmussal és grunge-os basszusvonallal büszkélkedő punk-óda ismét Barrett kiemelkedő dalszerzői képességéről árulkodik miután tavaly év végén „young forever” című deluxe albumával debütált. A felvételhez társul egy pikáns és vad videóklip is, amiben Nessa a főszereplő.

 

A "BANG BANG!" minden bizonnyal a csúcspontja lesz Barrett első ízben bemutatott észak-amerikai turnéjának, amely február végén indul, később pedig Európába is ellátogatva a rangos Reading és Leeds Fesztiválon folytatja fellépését az Egyesült Királyságban.

 

A vadóc lány a mai napig több mint 1,2 milliárd streaminget halmozott fel, 2022-ben jelölték az MTV VMA-n az Év Push Performance díjára tömérdek korábbi elismerések után. A „BANG BANG!” egy lendületes olykor stoner rockos pszichedéliába átcsapó banger lett, amivel a szó szoros értelmében berúgja 2023 ajtaját!

 

„A dal a borderline személyiségjegyeimről íródott” – mondja Barrett a „BANG BANG!”-ról, aki mindig is nyíltan vállalta mentális betegségét szerzeményeiben azzal a céllal, hogy átsegítse a hasonló cipőben járókat és felhívja az emberek figyelmét ezekre a jelenségekre. "Vannak olyan esetek, amikor annyira dühös leszek, hogy a legőrültebb dolgokra gondolok, amelyeket abban a pillanatban meg akarok tenni, és úgy érzem, legbelül mindenkinek vannak hasonlóan tolakodó gondolatai, mégha nem is akarja beismerni.”

 

Ezt a dühérzetet tökéletesen megragadja a szemcsés, fekete-fehér videóklip, amelyen a popművész őrülten öleli őt, miközben egy bűnügyi arcképfotón pózol.

 

 

 Videoklip ITT