2021. Május 08. | Mihály
Előző

Aya Nakamura – Doudou...

Következő

Szabó Ádám x Curtis – Ez vagyok én...

Berkes Olivér x BSW – Nem volt szép

Világszínvonallal robog felénk a legújabb slágervárományos. Berkes Olivér, Magyarország egyik kedvenc férfi hangja, és a BSW sztár rapduó összefogott, az együttműködés pedig egy beleköthetetlen, modern pop track lett.

„Hallottunk anno egy dalt a rádióban, amiről azt hittük, hogy valami amerikai produkció. Később kiderült, hogy Berkes Olivér volt az! Ezek után, amikor megkeresett minket a demóval, nem sokat gondolkoztunk, azonnal belevágtunk”- meséli a BSW.

 

„Személyesen is működött a kémia, jó volt Olivérrel együtt melózni, profi es gördülékeny volt a munka, és nyugodtan kijelenthetem, hogy ez a végeredményen is hallatszik! Szívünkhöz nőtt ez a projekt, annak ellenére, hogy közös dal, mégis mindenki a sajátjának érzi! Mi hoztuk bele a tőlünk megszokott lazaságot, Olivér es Smithmusix pedig a zenei fantáziát és maximalizmust. Amerika lett a cucc!”- teszik hozzá nevetve.

 

A triumvirátus okkal büszkélkedhet, hiszen ebben a produkcióban mindenki a legjobbat nyújtja. Olivér hangja ebben a műfajban is tökéletesen szól, a fiúk vagánysága és rapbetétjei pedig óriási löketet adnak. Igazi belevaló slágert hoztak tető alá.

 

„Már nagyon régóta követem a BSW pályafutását, ezzel párhuzamosan pedig a trap stílusban is elmerültem. Szerettem volna egy ilyen jellegű dallal is jelentkezni, azonban ez egy nagyon éles váltás lett volna. Elkezdtünk gondolkodni, hogyan tudnánk ezt a zenei világot az én zenéimbe integrálni, és közreműködőnek egyből a BSW ugrott be. Imádtam a srácokkal dolgozni. Mindenki azt csinálta, amihez valójában ért”- meséli Olivér.

 

A dal egy izgalmas klippel érkezik, amelyben Olivér megszabadul macho frizurájától, a srácok menekülőre fogják, Metzker Viki pedig szundikál

 

Előző

Aya Nakamura – Doudou...

Következő

Szabó Ádám x Curtis – Ez vagyok én...

Kövess minket!