2022. Május 17. | Paszkál

Berkes Olivér: Jó vagy rossz legyek

Berkes Olivér

Rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött Berkes Olivér. A felkapott énekes-dalszerző a slágerlisták és YouTube trending kikerülhetetlen szereplőjévé vált, olyan rádiós- és közönség kedvenc trackeknek köszönhetően, mint a „Visszakér a múlt”, a BSW-vel közös „Nem volt szép”, vagy az év végén megjelent Évszakok” feldolgozás, melyet DR BRS-sel készített.

 

A páratlan tehetségű előadó legújabb pop remeke egy igazán impulzív, magával ragadó, érzelmekkel túlfűtött vallomás egy szerelmes férfitól, aki bármit megtenne, hogy visszaszerezze kedvesét. A „Jó vagy rossz legyek” lüktető, pezsgő alapja ismét zseniális párost alkot Olivér lágy és egyben dinamikus hangszínével.

 

„Ez a szám egy őszinte vallomás a kapcsolatban elkövetett hibákról, amiben főhősünk pontosan tudja, hogy vétkes volt, de mégsem szeretné feladni a szerelméért folytatott harcot. Ő maga sem tudja, hogy jó, vagy rossz legyen. Az erős érzelmi feszültség és a rengeteg indulat vezető szerepet kapott a refrénekben” – mesélte Olivér.

 

A fülbemászó kiadvány zenei felelőse ezúttal is Berkes Olivér és Szepesi Zsolt volt, az énekes által írt angol verzióra pedig Hujber Szabolcs alkotta meg – a témára és érzelemvilágra is tökéletesen illeszkedő – magyar dalszöveget.

 

A vívódás okozta belső felszültséget és dühöt a videóklip is kiválóan tükrözi, amelyben a sármos énekes – nem utolsó sorban – színészi tehetségét is megvillantja.

„Nagyon élveztem a forgatást, főleg mikor kiélhettem magam a tomboló férfi szerepében. Bár pár fokkal melegebb időjárást elviseltem volna a kinti helyszínen, ahol végig kabát nélkül kellett lennem. A női főszeplőnkkel, Nagy Lilivel pedig fantasztikus volt az összhang, egyszerűen imádta a kamera. Szerintem összességében egy nagyon dögös kisfilmet sikerült készítenünk a dal mellé, ami elsősorban LeHo profi munkájának köszönhető” – tette hozzá az Olivér.

 

A videoklip megtekinthető ITT

 

Kövess minket!