2022. Május 19. | Ivó, Milán
Előző

Rob Thomas – Something About Christmas...

Következő

Giovanni x Charlie – Evezzünk egy haj...

Berkes Olivér – Az igazi életem

Sok, nem várt fordulat érte az énekes-dalszerzőt, míg elérte karrierjének ezen állomását. Berkes Olivér most egy kiforrott zeneszámban és egy hozzá tartozó, lélegzetelállító videóklipben mesél erről. A premierek sora nem áll meg a felvétel és videó bemutatásánál, hiszen Olivér „Az igazi életem”-mel élőben is debütál, a megjelenést követően.

A sármos zenész karrierje töretlenül ível felfelé, az utóbbi években a rádiós toplisták és a YouTube trending megkerülhetetlen szereplőjévé vált többek között olyan slágereknek köszönhetően, mint az „Évszakok”, a „Visszakér a múlt”, vagy a „Jó vagy rossz legyek”.

 

A nyáron bemutatott, laza és könnyed „Volt, ami volt” után Olivér most visszatér a már védjegyévé vált érzelmesebb és mélyebb hangvételű stílushoz. Ezúttal azonban nem a szerelem, hanem az előadó saját útkeresése áll a szám középpontjában:

„Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért - legyen az jó, vagy rossz - hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék, és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során” – vallja Olivér a zene hátteréről, amelyet egy rapbetét is színesít betekintést adva az énekes korábbi teniszező karrierjébe, amit feladni kényszerült.

 

A zeneszerző ezúttal is maga Berkes Olivér, akinek melódiáját Somogyvári Dániel modern, lüktető hangszerelése és Farkas Izsák csodálatos hegedűjátéka teszi teljessé. A magyar szöveg ismét az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján, akik korábban már több közös sikert is elkönyvelhettek. 

 

Sehol nem látott képkockák Olivér múltjáról

 A felvételhez egy hozzá illő bensőséges klip társul, amely amellett, hogy nem mindennapi, lebilincselő vizuális megoldásokat tartogat, Olivér eddigi életéből nem látott archív tartalmakat is felvillant.

 

„Ez a klip egyszerre útravaló mindazok számára, akik nehézségekkel szembesülnek, és köszönet minden számomra kedves támogatómnak – beleértve a családomat, szakmai mentorjaimat, akik segítettek ezen a rögös úton kitartani. Bízom benne, hogy mindenkit, arra ösztönöz majd, hogy erőt gyűjtsön és folytassa a küzdelmet” – mondta Olivér.

 

videóklip  ITT    

 

 

 

 

Előző

Rob Thomas – Something About Christmas...

Következő

Giovanni x Charlie – Evezzünk egy haj...

Kövess minket!