2021. Szeptember 26. | Jusztina
Előző

OliverFromEarth x Roy – Utolsó dal...

Következő

Miller Dávid: Fény...

Békefi Viki & YA OU – Egész évben ölelnélek

Ya Ou és Békefi Viki

Az „Egész évben ölelnélek” pontosan az az ünnepi dal, amire szükségünk van: pár percre elfeledteti velünk a 2020-as év nehézségeit, és azonnal meghitt, ünnepi hangulatba hoz.Bár a két előadó, Békefi Viki és Ya Ou régóta alkot egy párt, a közös zenélés ötlete nem volt ennyire egyértelmű számukra.

 

Először csak mashup-okat és feldolgozásokat készítettünk. Aztán hónapokkal később, sokak bátorítására belevágtunk egy teljesen új szerzeménybe, és így meg is született első duettünk egy karácsonyi dal formájában. A zene és a videó pedig tökéletesen tükrözi a mi életünket, ami az érzelmek mellett tele van humorral” - mesélte Ya Ou. „Az „Egész évben ölelnélek” a szerelem szemszögéből közelíti meg az ünnepeket néhány gyerekkori emlékkel fűszerezve. Benne van minden, ami egy kapcsolatban - a jó és “rossz” részeket is beleértve. Hiszen attól lesz felhőtlen egy közös élet, hogy megtanuljuk felhőkkel is szépnek látni” - tette hozzá az énekes-dalszerző.

 

A végeredmény egy könnyed, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli újdonság lett. A rádióbarát hangszerelés, megjegyezhető dallam, izgalmas vokálok és karakteres szaxofon szóló együtt valódi ünnepi légkört teremt.

 

A két előadó tavaly a Sztárban sztár leszek! műsorban szórakoztatta hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenes az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát „Cupido” címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös „Találkoznánk”-kal, ami jelenleg is a rádiók repertoárjának állandó szereplője.

 

A videoklip megtekinthető: ITT

Előző

OliverFromEarth x Roy – Utolsó dal...

Következő

Miller Dávid: Fény...

Kövess minket!