2021. Október 26. | Dömötör

Bebe Rexha – Baby, I’M Jealous (Ft.Doja Cat)

Bebe Rexha

Öveket becsatolni, megérkezett a „Baby I’m Jelaous”, amit napjaink egyik kedvenc rapperével, DojaCat-tel közösen jegyez.

 

Kétség kívül megérte várni Bebe újdonságára: a Grammy-jelölt énekesnő egyedi hangszíne, a fülbemászó beatek és DojaCat ütős rapbetétje egy zseniális, rádióbarát dalban válnak eggyé.

 

Bár a dal egy komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, nem egy szomorú, sötét single lett a végeredmény. Sőt! Egy funky, játékos és nem utolsó sorban magabiztos kiadvánnyal lepte meg rajongóit Bebe.

 

„Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnöveltem bennem az irigységet és milyen hatással volt arra, ahogy érzem magam” - árulta el az énekesnő. „Folyamatosan látjuk mások életét és néha azon kapom magam, hogy a saját értékemet és szépségemet másokhoz hasonlítom. Az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk az irigységet” - tette hozzá.

 

Extravagáns képvilágú klip is forgott az új felvételhez, amiben a játékos dalszöveg egy színekben gazdag videóban kel életre.

Klip: ITT

Kövess minket!