2021. Augusztus 05. | Krisztina
Előző

Bahorka Társulat: Pletykázó asszonyok...

Következő

Nagy Adri – „Hol voltál”!...

Áron András: Apey

Áron András "Apey" 12 dalból álló albumának mindegyik dala rendkívül személyes, egy hosszú utat mesél el, a régi én elengedésétől, a sikerek megélésén át, a mély depresszión keresztül, az új szerelem megtalálásáig, a kijózanodáson túl.

 

A korong egyik érdekessége, hogy először tűnik fel rajta a két közösen írt dal Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana énekesnőjével (a Dance with the Devils, illetve a Glowing Pink Rosé).

 

A country és blues ihlette dalok mellett, az énekes-dalszerzőtől ismert borongósabb, klasszikusabb hangulatú szerzemények is helyet kaptak a lemezen, így a hallgató amellett, hogy még árnyaltabban láthatja a szerző komplexivitását, magának is könnyebben találhat kedvenc dalt a stílusok keveredésének közepette.

 

András korábban így mesélt az albumról:

„Mindegyik lemezem személyes volt, és nyilván mindig a legfrissebbre mondja az ember, hogy 'na ő az!', de ez a darab valahogy tényleg más. Az elmúlt években annyi minden történt velem, hogy nehezemre esett a nagyját feldolgozni. Tavaly nyár végén kieszkalálódva életem egyik legmélyebb depressziójából, a kijózanodásig, a lemez végig kíséri életem legdrasztikusabb változásainak tizenkét hónapját tizenkét dalban. Mindegyik picit máshogy szól, mindegyiken picit valaki más vagyok még, szerelmes vagyok, dühös vagyok, boldog vagyok, kiégek és felállok újra, és alig győzöm kivárni, hogy ezeket a számokat megoszthassam a világgal. Ez a változásaim könyvének első fejezete, és most hihetetlenül boldog vagyok, de még sokat kell dolgozzak rajta. Nekem ez egy kiváló lehetőség arra, hogy újrakezdhessem, újraindíthassam önmagamat 32 évesen, hogy sokáig tudjam még ezt csinálni.”

Apey – Dance with the Devils (with Schoblocher Barbara):  ITT

 

 

Előző

Bahorka Társulat: Pletykázó asszonyok...

Következő

Nagy Adri – „Hol voltál”!...

Kövess minket!