2021. Szeptember 27. | Adalbert
Előző

SuperStereo & Dé – Minden este...

Következő

Bahorka Társulat: Pletykázó asszonyok...

Anna & the Barbies – Játék az egész

Anna & the Barbies

Bátraké a világ az Anna & the Barbies új klipjében. Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A "Játék az egész" című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.

 

Pásztor Anna a Vezércsel Beth Harmonját meghazudtoló módon sakkozik, Pásztor Sámuel egy tornaterem koronázatlan császára lesz, Hernádi Dávid az amatőr testépítő-verseny kulisszái mögé enged be, Vághy Tamás szkanderbajnokságon, Balasi Ádám pedig ökölvívásban próbálja ki magát.  

A szórakoztató és látványos klip a "Játék az egész" című dalhoz készült, amely az együttes 2019-ben megjelent INDIÁN című nagylemezének egyik kiemelkedő darabja volt.

„Eltelt egy év a lemez megjelenése óta, ráadásul milyen egy év! Egyrészt egy világjárványt vészelünk túl mindannyian ennek számos következményével - mintha egy videójátékba csöppentünk volna, ráadásul egyre keményebb pályákkal. Másrészt meg a nehezített pályáknak köszönhetően belejöttünk a játékba, megtanultunk élni egy ’halálközelebbi' állapotban"– mondta Pásztor Anna a klip születéséről. 

„A klipben a bandatagok indulnak el saját, képzelt olimpiáikon, kellő humorral fűszerezve. Igyekeznek, buzognak ide-oda, küzdenek, leginkább magukkal. A klip végére, ha nem is az aranyérmát, de valahogyan csak elnyeri mindenki a személyre szabott kis jutalmát. A dal és a klip üzenete aktuálisabb mint valaha: ráébredni az élet hatalmas játékára és merni élni, megélni a pillanat adta lehetőségeket, legyenek azok még oly félelmetesek vagy égig repítőek is! Na, ehhez nem árt manapság egy nagykanál humor és önirónia is"  - tette hozzá az énekes, aki ráadásul éppen a mai napon ünnepli a születésnapját. Teljen még sok év ilyen játékosan!

 

A videóklip megnézhető:  ITT

 

Előző

SuperStereo & Dé – Minden este...

Következő

Bahorka Társulat: Pletykázó asszonyok...

Kövess minket!