2022. Május 19. | Ivó, Milán

BariLaci: Féltelek

 A fiatal énekes neve már ismerősen csenghet, ez nem véletlen, hiszen Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők, Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a végső döntőig menetelt. Laci az elmúlt 8 évben sem pihent, tanult, képezte magát, most pedig készen áll arra, hogy ismét megmutassa mindenkinek: a legjobbak között a helye. 


„Nagy utat jártam be az első médiaszereplésem óta, amit akkor nagyon élveztem, viszont a szüleim azt mondták: első a tanulás. A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban dzsesszzongoristaként végeztem. Azóta pedig pedagógusasszisztensként dolgozom és tanítom a gyerekeket, akiket imádok. Hihetetlen fejlődésen mennek keresztül”–meséli az énekes, aki most először jelentkezik saját szerzésű dallal. A „Féltelek.” éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély emóciókat tartogat.

 

 BariLaci most és anno kisfiúként Az ének iskolájában

A féltés érzése fogalmazódik meg a dalban, ami nem  a szerelemről, sokkal inkább egy óvó érzelemről szól. „Itt nem egy kapcsolatban lévő párról, hanem egy szakítás utáni féltésről van szó, amiben már a szerelem nincs jelen”– teszi hozzá BariLaci.

 

A „Féltelek.” bejutott a DAL 2021 legjobbjai közé, így hamarosan élő adásban is elkápráztatja majd a kiváló hangú énekes srác a nézőket.

 

BariLaci már egész kiskorában közel került a zenéhez és ez a kapcsolat máig kitart, hiszen 6 éves korában már zeneiskolában kezdett, tanult klasszikus és jazz zenét, de több műfajban is bontogatta a szárnyait. Kedvenc hangszere a zongora, ami a „Féltelek.” is óriási hangsúlyt kap.

 

Nézzétek meg BariLaci bemutatkozó single-jét: ITT

 

Kövess minket!