2024. Július 23. | Lenke

1AM x Rácz Gergő x Orsovai Reni x Deniz x Kollányi Zsuzsi x Eckü – Nem baj

A nemrég elsöprő sikerrel debütált 1AM kéttagú csapata - Bartalos Jenő, MAHASZ-listás felvételek tömkelegének dalszerzője és Vékony Zoli Fonogram-díjas zenerszerző-producer olyan szerzeményt hozott, amihez örömmel csatlakoztak a könnyűzene csodálatos dalszerző-előadói: Orsovai Reni, Rácz Gergő, Deniz, Kollányi Zsuzsi és Eckü. A „Nem baj” – amibe minden alkotó saját, személyes tapasztalatát és érzéseit töltötte – kedves üzenete sokunkat fog jókedvre deríteni! 

 

A 1AM csapatának idén nyáron történő debütálása igen jól szuperált: az első, LOLA-val és Ecküvel közös dal, a „Már vagy egy perce” felkerült a MAHASZ Magyar Rádiós Top 40-es válogatásába, így nem is csoda, hogy egy újabb kiadvánnyal toldja meg a csapat eddigi eredményeit.

 

A most megjelenő „Nem baj” egyszerű, üde, és döbbenetesen fülbemászó kompozícióját összesen öt pophang egészíti ki, akikkel a formációnak már korábban volt szerencséje egyénileg együtt dolgozni és akik, egymással is slágerszintű, díjnyertes dalokat készítettek el.

 

Orsovai Reni, Rácz Gergő és Kollányi Zsuzsi elmondták az rgyüttműködéssel kapcsolatos megéléseiket:

 

„A „Nem baj” egy pozitív zene, jó kis dallammal, ritmussal, így azonnal igent mondtam a 1AM felkérésére. Ami számomra hatalmas pluszt adott, hogy olyan előadók szerepeltek Zoli és Jenő listájában, akiket nagyon szeretek és olyan is, akikkel már volt munkám Jenőék mellett, mint Deniz vagy Rácz Geri” – osztotta meg Orsovai Reni, sőt azt is elárulta, hogy: „Amikor megkaptam a szöveget, épp kiestem egy tv műsorból, nagyon szomorú voltam emiatt, a dal pedig pont ehhez a szituációhoz illett. Deniz egyik sora így szól: „Viszlek a hátamon ott leszek neked”– el is érzékenyültem, és úgy éreztem, ő nekem tényleg itt van nemcsak mint munkatárs, hanem mint barát. Azt szeretném üzenni, hogy szeressétek egymást, ne pedig bántsátok!”

 

Rácz Gergő így mesélt: „Bartalos Jenővel ez már a második együttműködésünk, az alkotás során könnyen tudtam rácsatlakozni az én gondolataimmal, hogyan is működök, amikor valami negatív ér és próbálok felülkerekedni rajta. Különleges még nekem, hogy Orsovai Renivel és Denizzel is régóta tartó kapcsolatom van a zenében. Kollányi Zsuzsival is terveztünk már közös zeneszámokat, Ecküt pedig nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettem ebből az apropóból.”

 

Kollányi Zsuzsi pedig csakúgy mint a többiek hihetetlen rajongását fejezte ki az újdonság kapcsán: „Imádom, hogy végre ezekkel a csodás tehetségű srácokkal dolgozhattam, már rég szerettem volna dalt készíteni Gerivel, Denizzel és Ecküvel is. Reni pedig a bónusz, a meggy a tejszínhabon, két nagyon különböző karakterű csaj vagyunk és szerintem ez jól áll a közös munkánknak!”

 

A videóklip rendezője LeHo Legacy, aki kreatív megoldásaival számos díjat nyert már, egy a „Nem baj”-hoz illő sztori vonalat álmodott meg: a Barátok Közt sorozatából ismerős színészek, akik nemcsak a kisfilmben, hanem a való életben is egy párt alkotnak, hihetetlen örömmel fogadják a szürke hétköznapokba váratlanul érkező jót!

 

Video megtekintése ITT

Kövess minket!