2021. Szeptember 26. | Jusztina

Sue Fabisch: Anyatigrisek

Tallós Rita

Az eredeti angol nyelvű előadást tíz éve játsszák töretlen sikerrel a világ minden táján. A produkciót Danics Dóra, Veres Mónika Nika, Jónás Andi és Király Linda főszereplésével a női témákat eddig is nagy sikerrel színpadra állító Tallós Rita rendezi, aki egy ízig-vérig boulevard rendező. Több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció.

 

Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka vagy tapasztalatlan kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan mindenkit jókedvre derít majd.

Kell ennél több a közönségnek?

 

Amy-nek, a mindenórás kismamának babaváró bulit rendeznek a barátnői. Barbara az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina az elvált, megfelelés-kényszeres anyuka együtt látják el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.  A három nőnek hála, már nem sokáig…

 

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

 

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen….

  

Az előadókról

Király Linda, nemzetközileg ismert, többszörös díjnyertes énekesnő. Magyar szülők gyermekeként látta meg a napvilágot New Yorkban. Hazánkban 17 évesen robbant be a köztudatba a zeneiparban a Szerelem az Utolsó vérig című dalával, valamint a Big Borther című tv reality show főcímdalával. Később jónéhány top slágerrel a háta mögött az amerikai Universal Records-hoz szerződött és olyan hírességekkel dolgozott együtt eddigi pályafutása során, mint Rodney Jerkins, Ryan Leslie, Mousse T, Walter Affanasieff, Pras Michel a the Fugees-ból, vagy Diane Warren és Bob Sinclair.

Karrierjének egyik legkiemelkedőbb pontja az Eric Benet-tel készült duett volt, amely a művész kétszeres Grammy díjra jelölt Love and Life című albumán jelent meg. Emellett, vele készült az Olimpiai dal 2004-ben. A színház világában is megállta a helyét, három évig játszotta Christine szerepét az Operaház Fantomjában, melyre maga Andrew Lloyd Webber választotta ki. Lindát elképesztő, öt oktávot átfotó hangja és szívből jövő, dinamikus előadásmódja teszi generációja egyik legerőteljesebb énekes-előadóművészévé.

 

Veres Mónika Nika, hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekes tehetsége. Gyermekként tagja volt a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának, majd 13 éves korában indult szóló énekesi pályafutása. Két nagy és számos kislemeze jelent meg ezekből az évekből. Tehetségét 2000-ben eMeRTon-, majd 2007-ben és 2011-ben Fonogram díjjal jutalmazták. Egy évvel később pedig a VOICE című tehetségkutató legjobb női hangja lett. Láthattuk többek között a We Will Rock You musicalben, ezen kívül a képernyőn is többször feltűnt, például a Sztárban Sztár és a Nagy Duett szereplőjeként. Mind a mai napig könnyűzenei előadóként tevékenykedik.

 

Jónás Andit a Romantic énekesnőjeként ismerhette meg a közönség, vele készült a roma dance trió első aranylemeze. Ezt követően olyan előadók, együttesek koncertjein és lemezein vokálozott, mint például: Cserháti Zsuzsa, Szikora Róbert, az Irigy Hónaljmirigy valamint a világhírű Quincy Jones. Színész-énekesi tehetsége a színházi világban teljesedett ki, ahol musical és prózai szerepeket játszik. Imádja a gyerekeit, szeret énekelni és hobbija a nevetés. Ezek a dolgok is segítik az Anyatigrisek karakterének megformálásában.

 

Danics Dóra 2013-ban írta be magát a magyar hírességek közé, első nőként megnyerte  az X-Faktort, miközben egyszer sem párbajozott. 2016 óta a Cimbaliband zenekar énekesnője. Televízióban is többször láthattuk, a közönség Biancaként ismerhette meg az Oltári csajok című sorozatban. Első albuma Bújócska címmel jelent meg. Színházi szerepi közül az István a Királyban Gizellaként, a Shrek című musicalben pedig Vakegérként szerepelt. Jelenleg a Tengerszem zenekar énekesnőjeként dolgozik.

 

Helyszín és időpont: a vírushelyzet miatt jelenleg elmarad a bemutató

Kövess minket!