2021. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

Christopher Hampton: Egy német sors...

Következő

100 Tagú cigányzenekar –35 éves Jub...

Képzelt riport új köntösben

Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt. A Ringasd el magad, a Menni kéne vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói a magyar musical-történelemnek, ehhez fogható sikereket csak nagyon kevés színdarabnak sikerült elérni az elmúlt évtizedekben.


A dalok most új köntöst kapnak: szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a slágereket, újra felcsendülnek az örök dallamok, a Dunakeszi Szimfonikusok Farkas Pál vezényletével egy igazi időutazásra invitálják a várhatóan nagyszámú érdeklődőt.

Tóth Ádám, az előadás rendezője a darab alakuló értekezletén bemutatta a szereplőket is: Vágó Bernadett, Polyák Rita és Kovács Beáta a női karaktereket, míg Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt a férfi karaktereket éneklik majd a nagyzenekari kíséret mellett, kiegészülve a Budapesti Showszínház tánckarával és kórusával.

A rendkívül látványos, izgalmas és minden bizonnyal egyedülálló koncert a RAM bemutatók után országos turnéra indul, ezen dátumok kihirdetése a premier után várható.

 

Helyszín és időpont: bemutató – RAM Colosseum, 2020. február 13. (több mint valószínű, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel több előadás is megnyitásra kerül majd a későbbiek során.)

Előző

Christopher Hampton: Egy német sors...

Következő

100 Tagú cigányzenekar –35 éves Jub...

Kövess minket!