2021. Szeptember 26. | Jusztina
Előző

Meybahar feat. Juhász Gábor – élő ...

Következő

Vérszipoly...

Hommage à Cziffra – Emlékkoncert Budafokon

Cziffra György életében meghatározó helyszín volt Budafok, regényes életútjának egyik legnehezebb szakaszában lakott a 22. kerületi Bálvány utcában, amelyről a helyi lakosság számos emléket és relikviát őriz. Budafok-Tétény Önkormányzata évek óta ápolja a művész munkásságát, Balázs János zongoraművésszel, a Cziffra György Fesztivál művészeti vezetőjével elsők között rendeztek emlékkoncerteket, valamint a kezdetektől bekapcsolódtak a Fesztivál programjaiba is.

 

A Cziffra György-emlékév keretében március 12-én a 22. Kerületi Önkormányzat és a Cziffra Fesztivál közös szervezésében Hommage à Cziffra címmel tartanak beszélgetéssel egybekötött koncertet a budafoki Klauzál Házban Balázs János és Szabó Marcell zongoraművész, valamint Mácsai János zenetörténész közreműködésével.

 

Helyszín és időpont: A koncert március 12-én pénteken 19.00 órától élőben díjmentesen online követhető a cziffra100.com weboldalon és a Cziffra György Fesztivál Facebook oldalán a Klauzal.hu weboldalon és Budafok-Tétény Facebook oldalán. 

 

Előző

Meybahar feat. Juhász Gábor – élő ...

Következő

Vérszipoly...

Kövess minket!