2021. Augusztus 05. | Krisztina
Előző

Rengeteg - Mindenhol látlak...

Következő

Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztiv...

Távmozi

A Távmozi továbbra is vetít, fesztiválokkal, napi több előadással várja a nézőket.

 

November 18-án, az European Cinema Night keretében a Berlin Alexanderplatz új változatát vetítik, a film után ZOOM-beszélgetéssel, november 24-én kezdődik a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál, igazi sztárparádéval, melyre már november 12-től válthatók jegyek.

 

November 21-én egy díjnyertes animációs válogatással (Anilogue Warmup) már az Anilogue fesztiválra készülnek (november 25-29).

 

Az ínyencekre is gondoltak: 17-én a Fórum Kino sorozatban A Fal című filmet láthatják, december 15-én, az Osztrák Kulturális Fórum jóvoltából pedig egy igazi karácsonyi filmet,  a Ló az erkélyen című gyerekmozit – mindkettőt ingyenesen.

 

A Goethe Intézet is vetít ezeken kívül: Rainer Werner Fassbinder eredeti Berlin Alexanderplatz-adaptációját december 11. és 13. között lehet majd megtekinteni a Távmoziban eredeti nyelven, angol felirattal, november 23-án pedig a Hi, Al lesz műsoron magyar felirattal.

 

A játékfilmeken és az animációs alkotásokon kívül a dokumentumfilmek rajongói is készülhetnek: decemberben indul útjára a Finn Filmklub sorozat.  A Távmozi műsorrendi előadásain pedig olyan sikerfilmekkel találkozhatnak nézőink, mint például a Valan, a Monos, vagy a Bolti tolvajok

 

A Távmozi elérhetősége: film.artmozi.hu              

 

Előző

Rengeteg - Mindenhol látlak...

Következő

Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztiv...

Kövess minket!