2021. Április 12. | Gyula
Előző

Dean Burnett: A boldog agy...

Következő

Marco Missiroli: Hűség...

Szántó Dániel: Egy pap vallomása

Azoknak, akik szeretik a krimi műfaját és a kortárs magyar szerzőket, Szántó Dániel neve egészen biztosan ismerősen cseng. Az országszerte toplistás Revans és Az üldözött című könyvek írója izgalmas stílusban, gondos kutatómunkával ír, és a könyvei már eddig is sokakat a rajongóivá tettek A legújabb, Egy pap vallomása című kötetével új szintre emeli a magyar krimit.

 

Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. És egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat. Ön készen áll egy egészen új krimiélményre?

 

Az író harmadik regénye egy elképesztően nyomasztó és izgalmas bűntény felderítésének magával ragadó története a koszos, maffiózók uralta, csodálatos Budapesten.

 

NÉVJEGY

„1989-ben, Szombathelyen születtem. Fiatalkori éveimben imádtam álmodozni, voltam már szuperhős, világbajnok atléta, önfeláldozó katona, zseniális pszichológus, hányatott sorsú űrhajós, iszákos nyomozó és még sok minden más, amire talán már nem is emlékszem. A regényeimben elvetemült gonosztevők után nyomozok, akik sokszor megoldhatatlannak vélt kihívások elé állítanak. Szeretem a sok szálon futó, elgondolkodtató, drámai és fordulatos történeteket, melyek nem mindig végződnek happy enddel. A jó krimi a részletekben rejlik.” – Szántó Dániel

 

Előző

Dean Burnett: A boldog agy...

Következő

Marco Missiroli: Hűség...

Kövess minket!