2021. Szeptember 26. | Jusztina
Előző

Marco Malvaldi: Da Vinci gyilkos találm...

Következő

Barbara Erskine: Szellemfa ...

Kristan Higgins: Várva vártalak

Colleen O’Rourke imádja a szerelmet… legalábbis távolról. Az első pasija évekkel korábban darabokra törte a szívét, és köszöni, ebből nem kér még egyszer. Megelégszik azzal, hogy az ikerfivérével közös bárjuk pultja mögött esténként trükkösebbnél trükkösebb bájitalokat kever a vendégeinek.

 

Hány helyi pár köszönheti neki a boldogságát? Talán kilenc, de maga sem számolja már. Most azonban minden kétséget kizáróan élete legnagyobb feladata előtt áll: a városka furcsa lánya a környék szépfiújára vetett ugyanis szemet.


És nem csak az első pillantásra lehetetlen küldetés nehezíti meg Colleen életét. Egykori szerelme, Lucas egy családi vészhelyzet miatt visszatér a városba. A lány pedig kénytelen belátni, hiába telt el tíz év, a férfi még mindig hatással van rá.

Ahogy Colleen a szerelmi kötésekhez, Kristan Higgins a romantikus történetekhez ért igazán. A Kék Gém Pincészet-sorozat legújabb kötetében a már megszokott, kiváló humorral ír az élet legderűsebb és legsötétebb pillanatairól.

 

„A kötet leginkább a romantikus regények kedvelőinek nyújt kikapcsolódást. Ami számomra megkülönbözteti egy átlagos szórakoztató olvasmánytól, az az egyedi stílus, amivel a szerző a témához nyúl. Kiváló humorral ír az élet legfényesebb és legsötétebb pillanatairól. A téli hónapoknál talán nincs is megfelelőbb időpont, hogy egy regény erejéig ellátogassunk a napfényes Manningsportba, és bepillantsunk a kisváros nem kevés kalamajkát tartogató szerelmi életébe.”  – Horváth Annnamária, szerkesztő
Előző

Marco Malvaldi: Da Vinci gyilkos találm...

Következő

Barbara Erskine: Szellemfa ...

Kövess minket!