2020. November 28. | Stefánia

Carl-Johan Forssén Ehrlin: Bátor Borka mindent megold

Időnként semmi sem úgy alakul, ahogyan terveztük, és ezzel nemcsak a felnőttek szembesülnek a mindennapok során, hanem a gyerekek is. Ilyenkor gyakran érzi a szülő a tehetetlenséget és annak az eszköznek a hiányát, amely segítségével könnyen kezelhetővé válnak ezek a kellemetlen helyzetek.

 

A világhírű szerző, Carl-Johan Forssén Ehrlin, aki több százezer szülőnek könnyítette meg az altatás rituáléját, most egy olyan könyvvel jelentkezik, amely kulcsot ad az óvodás korú gyerekek nehézségeinek megoldásához.


Akárcsak minden gyerek, Borka is szeret biciklizni, fára mászni, apró kincseket gyűjteni, és a barátaival játszani. A család azonban új városba költözik, és hirtelen minden a feje tetejére áll, Borkát pedig furcsa, nyugtalanító érzések rohanják meg. Szerencsére Borka szülei, testvére és az óvó néni segítenek a kislánynak megküzdeni a bánattal, a fájdalommal, a szorongással és a félelemmel, így megtanulja irányítani az érzéseit, és nemsokára már ő segít másoknak a nehéz helyzetekben.

 

 „A könyv létrejöttéhez a különböző coaching-technikákból, a pszichológiából és személyes tapasztalataimból merítettem inspirációt – lévén, hogy több mint húsz éve foglalkozom emberekkel és tartok képzéseket.” - Carl-Johan Forssén Ehrlin


NÉVJEGY

Carl-Johan Forssén Ehrlin képzett viselkedéskutató, pszichológiából szerzett alapdiplomát, évek óta Svédország egyik első számú coachaként, előadójaként, valamint kurzusvezetőjeként dolgozik irányítás, kommunikáció és személyiségfejlesztés területeken. Ehrlin 2015-ben az Aludj el szépen, Bendegúz! című művével robbant be a köztudatba. A könyv világszerte elsöprő sikert aratott, immár 40 országban utasít maga mögé mindenkit a toplistákon.

A Bátor Borka mindent megold 7 hétköznapi történetet mutat be egy óvodás életéből, amelyek kezelésére néhány egyszerű technikát sajátíthatnak el azok az apukák és anyukák, akik azt szeretnék, hogy gyermekük önállóbban és hatékonyabban oldják meg a nehézségeiket.

 

Kövess minket!