2022. Július 04. | Ulrik
Előző

Katrine Engberg: Krokodilmadár...

Következő

James Patterson & J.D. Barker: A madárt...

Bridget Collins: A könyvkötő

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy könyvkötőnek fog dolgozni – ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák az ajánlatot. Meg fogja tanulni, hogyan kell elkészíteni azokat a gyönyörű köteteket, és mindegyikben foglyul fog ejteni valami egyedülállót: egy-egy emléket.

 

Ha valamit feledni akar az ember, a könyvkötő segíthet. Ha valamit ki akar törölni, abban is segíthet. A múltad biztonságosan megmarad egy könyvben, és neked soha többé nem jut eszedbe a titkod – akármilyen szörnyű volt is. A könyvkötőmester műhelye alatti kamrában sorakozik rengeteg könyv – és rengeteg emlék –, amelyek rögzítettek, és amelyeket ott tárolnak.

 

Egy nap Emmett döbbenten fedezi fel, hogy az egyik köteten az ő neve áll. A könyvkötő varázslatos, feledhetetlen regény: egy mindent legyőző szerelem története, amely egyedülálló irodalmi kalandot tartogat. A Kult Könyvek sorozat legújabb, lenyűgöző külsejű és varázslatos tartalmú darabja.


Vélemények:

„Bődületesen jó író.” – Guardian
„Intenzív, letehetetlen...pezsdítő, végtelenül eredeti meseszövésű, érvényes világot teremtő mű.” – Sunday Times

„Olyan szép szerelmi történet, hogy mást sem akar az ember, csak belemerülni...” – Stylist

 „Igazi csemege... gótikus gyönyör: képzeletteli és sötét” – The Times

 „Színtiszta varázslat. Az ember úgy elmerül a történetben, hogy még a saját nevét is elfelejti. Bárcsak én írtam volna.” – Erin Kelly, A férfi szerint / A nő szerint szerzője

„Az első sortól foglyul ejtett, és nem tudtam szabadulni... Lélegzetelállító!” – Ruth Hogan, Az elveszett tárgyak őrzője szerzőjeElőző

Katrine Engberg: Krokodilmadár...

Következő

James Patterson & J.D. Barker: A madárt...

Kövess minket!