2020. Október 22. | Előd
Előző

Taffy Brodesser-Akner: Fleishman bajban ...

Következő

John Updike: A kentaur...

Anne Kennedy: Aromaterápia kezdőknek

Élvezzük az aromaterápia jótékony hatásait első illóolajainkkal! Ha még csak most ismerkedünk az aromaterápia világával, megnyugtató lehet a tudat, hogy csupán néhány fajta sokoldalú illóolaj is képes kielégíteni mindennapi igényeink zömét. Akár megvásároltuk már az aromaterápiás kezdőcsomagot, vagy csak eldöntöttük, milyen illóolajokat szeretnénk beszerezni, az Aromaterápia kezdőknek megmutatja, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet első készletünkből.

 

Ez az útmutató tizenöt illóolajra összpontosít, és öt egyszerű lépésben mutatja be az aromaterápiát, gyakorlati oldalról közelítve meg az illóolajok használatát. Az Aromaterápia kezdőknek 150-féle gyógyírt tartalmaz a leggyakoribb panaszokra, így akár azonnal el is kezdhetjük használni illóolajainkat. 15 illóolaj, a sztárcsapat: muskotályzsálya, szegfűszeg, eukaliptusz, tömjén, geránium, grépfrút, levendula, citrom, citromfű, pacsuli, borsmenta, római kamilla, rozmaring, teafa, kakukkfű. 150 gyógyír olyan panaszokra, mint: allergiák, szorongás, lábgomba, légcsőhurut, száraz bőr, fülfájás, kimerültség, fejfájás, premenstruációs szindróma, stressz, leégés, fogfájás stb.

 

Bevezetés 5 lépésben: hogyan válasszuk ki, szerezzük be és használjuk az illóolajokat. Több mint 150 recept és keverék a leggyakoribb problémákra. A 15 legnépszerűbb és legsokoldalúbb illóolaj alapos bemutatása. Fontos tippek a biztonságos és hatékony alkalmazással kapcsolatban.

 

Anne Kennedy a természetes gyógymódokra és gyógynövényekre szakosodott író. Öt természetgyógyászattal foglalkozó könyv szerzője, ezek közé tartoznak az Aromatherapy for Natural Living és a The Portable Essential Oils című népszerű kézikönyvek. Az írónő nyugat-virginiai otthonában aromaterápián és gyógynövényeken alapuló kezeléseket vállal be az aromaterápiát, gyakorlati oldalról közelítve 


Előző

Taffy Brodesser-Akner: Fleishman bajban ...

Következő

John Updike: A kentaur...

Kövess minket!